Szűrés

A(z) multifunkciós készülék kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkeztek az OKI legújabb, nagy kapacitású multifunkciós készülékei

2014. augusztus 8. -

Már Magyarországon is elérhetők az OKI legújabb, színes A3-as termékcsaládjának tagjai, az ES9455, az ES9465 és az ES9475 multifunkciós készülékek. A sorozat olyan oktatási intézmények, vállalatok és szervezetek számára készült, ahol nap mint nap jelentős mennyiségű nyomtatási, másolási és szkennelési feladatot végeznek. 

 

Tovább

Panasonic Multicooker: okos megoldás a konyhában

2014. május 6. -

Hazánkban is elérhető a Panasonic többfunkciós főzőgépe, amely helytakarékos és költséghatékony is. A Multicooker számos konyhai gépet helyettesíthet.

Tovább

Három új A/4-es multifunkciós készülék a Canontól

2014. április 2. -

A Canon három új helytakarékos, A/4-es, színes multifunkciós eszközzel (MFD) bővítette imageRUNNER ADVANCE kínálatát. A színes A/4-es modellekkel – az imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i és C351iF – mostantól kis munkacsoportok is kihasználhatják a Canon dokumentumkezelési megoldásait.

Tovább

Hat új multifunkciós készülék a Sharptól

2014. február 21. -

A Sharp hat energiatakarékos fekete-fehér multifunkciós, kivételes hálózati lehetőségekkel rendelkező berendezést hozott forgalomba hazánkban is. Egy részük kész a felhőben való üzemre, valamint rendelkeznek a Sharp „Cloud Portal Office” fáljkezelő rendszerrel. A vállalat egy új tonerrel is előrukkolt.

Tovább